dimarts, 22 d’abril del 2008

SEGUIM POSANT-NOS AL DIA

Seguim amb el cap de setmana...


El dissabte al matí, vaig anar a la Jornada “Política versus violència. Les dones com a agents de pau”, que es va impartir a la Fundació Rafael Campalans. Amb les intervencions de la Dolors Renau, el Joan Manuel del Pozo, membre del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals; i la Carme Sunyé, membre de l´Assemblea de Cooperació per la Pau. Si clikeu veureu la notícia.
Em va semblar que fer aquests exercicis de reflexió sobre el paper de la dona i el de la política en la violència i els valors en la societat actual, és una forma profitosa d’aprendre, de canviar la forma de veure la vida i la nostra feina (com a polítics), ens molts casos.
En Joan Manuel va estar encertat, bon mestre de Filosofia que és! ens va parlar dels Valors i la Política... recordem PROPOSAR i no IMPOSAR.

La Carme Sunyé ens va fer veure el conflicte palestí des del punt de vista de la dona, molt impactant, parlant de diverses associacions com "The Jerusalem link", "Dones de Negre", "Bath Salom", "Coalició de Dones per la Pau", "Cinc Mares", "Club de Dones d'Hebron"...

De la Dolors, no fa falta comentaris. Com sempre, s'aprèn amb tot el que diu...
A la tarda, a Molins, es celebrava el Concurs de coreografia al Foment, organitzat per l'Associació de Veïns del Canal. Van participar esocles de dansa de Molins (la guanyadora), de Mont Roig, de Salou, Vila-seca, i més...

I diumenge (ja acaba el cap de setmana...), vam anar al Congrés de les JSC del Baix Llobregat, on es renovava l'Executiva. Vaig aprofitar per saludar a companys i amics.

I tot i perdent-nos el piscolabis, vam passar-nos per la presentació del llibre "Fem Memòria II"... de vegades ens hauriem de clonar... jeje..

Bé, volia comentar-vos, que a l'anterior entrada se m'ha passat, que us recomano llegir l'article de la Carme Figueres al seu blog, molt bo!!!

I també, donar les gràcies al Xavi G pel seu comentari a l'anterior entrada: Gràcies a tu per estar al nostre costat!!!
Petonets i sigueu feliços!!!!