dimecres, 12 de desembre del 2007

EL VETO

Notícia al País: "Cataluña pierde 18 millones por el veto presupuestario de CiU"... entre aquests 18 estan els dos milions del Mercat... molt bé.

I explica: "El veto del Senado a los Presupuestos del Estado impulsado por el PP, CiU, ERC y Coalición Canaria pone en serio riesgo inversiones por valor de 18 millones de euros en Cataluña previstas en 40 enmiendas que debían aprobarse en la Cámara Alta." Ja haureu llegit la notícia sencera. I si us fixeu a la imatge de la dreta, hi ha una esmena que ha decaigut amb el concepte de "Rehabilitación del mercado de Molins de Rei" amb la quantitat de 2.000.000 €.
Miguel Zaragoza explica al seu blog, en unes quantes frases, la història d'aquesta esmena: "que fa dos anys, alguns membres del consistori feien una roda de premsa a l’Ajuntament de la Vila amb diputats al congrés, anunciant una esmena als pressupostos generals de l’estat on es consignaven 2 milions d’euros a una partida del Ministerio de Fomento, aquesta no es podia executar (els diputats proposants es van equivocar de concepte), i que un any més tard va ser el mateix PSC que va proposar una esmena per reparar l’error i va transferir els diners a una partida de subvenció del Ministeri de Vivenda (poca memòria i menys vergonya és el que té vostè senyor Tarda, ara s’ha de veure com quedarà això desprès del veto de CiU las pressupostos amb el recolzament de ERC i el PP) i que ara no s’ha volgut donar ressò al que va passar el 4 de desembre que és veure com els recursos arriben de veritat."
Calen més paraules?


Com es pregunta en Xavi Paz al seu blog: "Estan en contra els representants de CiU del capítol d’inversions pactat per Catalunya? Estan en contra de les ajudes del Ministeri als joves per mitigar els seus problemes en l’accés a l’habitatge? Estan en contra de les ajudes als habitatges afectats per les obres de l’AVE? Estan en contra dels interessos dels catalans i les catalanes? O el que pot ser pitjor, estan en contra de la subvenció del "Ministerio de la Vivienda" al Mercat Municipal de Molins de Rei, per complementar el que ha aportat aquest any 2007?".


És lògic que ens fem aquesta pregunta... i qui ens respon?
I sí... ai ai... les eleccions...

2 comentaris:

Toni Soler ha dit...

Jesica, la politica que practicamos los socialistas es sencilla, lo primero las personas.
Otros partidos se pierden en oscuras tribulaciones, lo cierto es que la derecha siempre que puede suma y en este caso CiU y PP han sumado para que prosperara el veto, CiU se lo puede permitir, Molins NO

Anònim ha dit...

Ui quina demagògia, has llegit que Carlos Ocaña ha dit que es nega a publicar les balances fiscals si les fem servir per alguna cosa útil? PERQUÈ DESPRÉS defenseu la maleni...