dimarts, 18 de desembre del 2007

Anem de compres

Ja s'acosta el Nadal, ja tenim la casa guarnida de detalls nadalencs, el pessebre a punt (amb caganer i tot), el tió ben alimentat, el farcit dels canelons fet, i la carta als Reis en preparació.

I ja estem dins l'huracà de les compres, tos anem de compres, els més i els menys consumistes. Tots fem regals. Per això cal tenir en compte un parell de coses.



A la web de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, teniu penjada la Campanya de Nadal “Els regals no són sexistes”.
Ja fa mesos que, sobretot a la televisió, veiem molts minuts d’anuncis de colònies, perfums, rellotges i joguines, moltes joguines (entre d’altres coses). Hi podem veure com encara hi ha la cuineta per les nenes i l’escalèxtric pels nens. És així oi?

I una altra cosa a tenir en compte, no fem regals perquè sí. No regalem per regalar. Què és el que ens fa falta? Què és el que li farà més il·lusió a ma germana (per exemple)? Consum responsable. No sé, és un consell... je...

Si us plau.... al tanto amb els sopars de Nadal, d’empresa, d’amics, del que sigui. Que hi ha controls d’alcoholèmia a cada cantonada (i em sembla bé). Ah! Ja m’explicareu els amics invisibles que teniu... mmm...

I no... encara no hem tastat el pernil de jabugo que li va tocar al Fèlix al sopar de la ràdio. Com sou!!!!

Petonets i sigueu feliços!