dimarts, 13 de novembre de 2007

OBRIM LA FINESTRA...

Sí, que han estat molts dies de no escriure, la finestra del meu blog ha restat tancada, no del tot és clar, però la persiana baixada i només deixava veure uns fils de llum... ja torna a ser oberta ... ara no explicaré els motius... farem el Nescafé pendent i ho parlarem.Quines coses han passat en aquestes dues setmanes? Uiisss.... tantes!!!

Hem passat la Castanyada, alguns hem après a fer panellets i hem vist com fer la cosa més senzilla en equip i amb bon rotllo fa oblidar el dolor físic i de vegades emocional que moltes persones pateixen cada dia.

També, ens han donat classes de finances, a on? Sí home, al Ple extraordinari Municipal sobre ordenances fiscals, entre altres temes. 6 hores de ple, on el Senyor Regidor Enric Franch ens va ensenyar, com és el finançament d’un ajuntament, com es gestionen els diners, com va el tema d’altes i baixes de partides pressupostàries, què són les ordenances fiscals, perquè pugen els impostos, QUE MANTENIR EL VALOR IMPOSITIU DE L’IBI ÉS IGUAL A PUJAR-LO UN 13% (DE MITJANA), etc, etc...

Per sort, o per desgràcia, no tots els ajuntaments es gestionen igual, i com va dir el mateix senyor regidor al ple “nosaltres fem les coses així, i segur que es pot fer millor”.
Sí, segur que es pot fer millor, perquè pitjor.... nois, no sé com estaríem.

Sis hores de ple... on es va esperar fins a la una de la matinada per debatre la única moció relacionada amb un tema del poble, la modificació i ampliació d’horaris del bus urbà als barris de muntanya (i a la resta). Tret de que s’hagi aprovat o no (que no ho van aprovar... moltes excuses dels paràgrafs, de la redacció i al final res de res, seguiran igual els veïns), em va quedar una sensació de “deixadesa” i “passotisme” per part de l’equip de govern, davant d’un tema que preocupa a uns veïns de Molins.

I vull agrair el públic que va estar fins a quarts de dues de la matinada allà amb nosaltres. I al que ens va seguir per la ràdio, que em consta que van ser uns quants. Àssiesss!!!!

Vaig faltar a la segona sessió del curs de Codesenvolupament i Globalització, on es va parlar d’ONGs per al desenvolupament. Segons em van dir, l’Eduard Ballester va fer una ponència molt bona sobre el tema. Demà és l’últim dia, i es parlarà de les relacions Nord – Sud, amb el ponent Francesc Benítez. Membre de Justícia i Pau. Recordeu la inscripció.

El dissabte es va inaugurar la rehabilitació de l’Agrupa. Una estoneta de trobades interessants. Per cert, ha quedat molt bé.

I el mateix dissabte, es va fer el 8è Sopar Solidari contra el càncer. Sóc conscient i ho sé de primera mà que ha estat una feinada per a la presidenta, la Joanna, per als membres de la Junta i per les persones que han col·laborat. Moltes felicitats a tothom per la bona feina. 430 i escaig d'assistents... Va estar molt bé, un sopar agradable, de tenir bones converses i bons contactes encara que amb taules pel mig. No, no va sortir el 740, tan difícil era??? Jajaa
I en aquests quinze dies, he après que un Nescafé és molt bo amb bona companyia i els peus descalços; que la xocolata té un efecte meravellós en la gent; que el Cariño és una paraula molt bonica; que el maquillatge serveix per tapar, per amagar i també per imaginar, sorprendre i aterroritzar (XXVI Festival de Terror de Cinema de Molins de Rei); que la risoteràpia és fantàstica; que una trucada a mitjanit no fa mal; que els vols aquarians mai s’aturen; que una abraçada val més que moltes paraules; que un “t’estimo”, no sempre és de mentida; que un elefant rosa és molt adient; que la planxa és una eina desaprofitada; que el codonyat li agrada a les persones dolces; que els sms fan miracles a qualsevol lloc; que una jaqueta de vellut és agradable al acariciar; que mirar als ulls és tota una experiència; que el torn de paraula és molt important; que saber callar també; que una pamela no sempre és per a una boda; que internet connecta de vegades amb qui tens més a prop; que el tren de mitjanit sempre fa una parada al meu costat; que sempre s’ha de riure...

I moltes coses més...

Gràcies per ajudar-me a escriure aquesta entrada. En vindran més.

Petonets i sigueu feliços!!

1 comentari:

Marc Arza ha dit...

Jessica,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'hi apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com