dijous, 10 de desembre de 2009

El desembre ens ha enxampat!!!

Sí, sense saber com, ha passat novembre i estem ja a l'últim mes de l'any.

Ahir parlava amb una amiga i em deia que el mes de novembre ha estat molt mogut per ella. I jo vaig pensar "NO SÓC LA ÚNICA".

Quin mes.... moltes coses per explicar-vos i molt poc temps. Sí que al facebook vaig penjant coses, però aquí m'hi vull dedicar més... Vull explicar les coses que fem, on hem participat, el que hem viscut, del partit i de fora; vull penjar les fotos i dedicar unes paraules a les persones que estan al meu voltant i m'ajuden i em recolzen i em fan feliç.

Doncs sí, des de l'última entrada al blog, és clar que han passat coses... a veure...

Vam fer l'Assemblea del PSC de Molins de Rei, on el nostre 1r Secretari, Miguel Zaragoza, i el nostre cap de llista i portaveu del Grup Municipal Xavi Paz, ens va fer cinc cèntims de l'estat de la política actual a Molins de Rei i en general, la feina del Grup Municipal i del Partit i el camí a seguir en un futur (Molins: No perdis més pistonada!!!)

Vam participar en la IV Convenció Municipal del PSC, un moment de trobada, de fer net i de carregar piles per seguir treballant en el projecte del PSC.

Es va fer una assemblea dels col·laboradors de Ràdio Molins de Rei, segons el que es va dir, la primera de la història de la ràdio. La pèrdua d'en Miquel Armengol ens ha dut a prendre decisions. Em quedo amb les paraules de l'Oriol Romeu "... és la ràdio nostra, la que fem tots nosaltres. S'ha de fer perviure l'esperit de la Ràdio Nostra. El teixit de col·laboradors sou la Ràdio. És fonamental tirar endavant un projecte, ser un". Molt bé per Ràdio Molins de Rei i els que la formen!!

Molts de Nosaltres ens vam poder veure al Sopar Benèfic Contra el Càncer. La Junta Local de l'AECC a Molins de Rei, va fer, com sempre, una gran feina. Felicitats a totes i tots!!!! Sí, sí que es va poder fer una mica llarg, però jo, personalment, estava molt ben acompanyada i estic feliç d'aquesta companyia. (família cridanera però simpàtica...)

En Joan Ferran ens va visitar per explicar-nos la Gestió del Govern Montilla. El portaveu adjunt del Grup Parlamentari PSC-CpC, que conec personalment i que admiro molt, ens va fer una explicació molt clara de la feina del Govern Montilla. Em preguntava per Molins de Rei, per la seva gent i per com fer-se entendre. Ho vas fer molt bé Joan!!! Bona feina!!!

I de reunions... ens vam trobar el Consell de Solidaritat de Molins de Rei Solidària, vaig assistir a la Comissió Informativa de Sostenibilitat i Territori i ens vam reunir amb l'associació de Botiguers BotMol, amb el Govern Municipal (o era IiE??) per parlar de Mobilitat (tan desastre com sempre)...

I el passat 28 de novembre, uns 5000 militants socialistes ens vam mobilitzar en l'acte "Construïm Catalunya amb Fets", es va realitzar una jornada d’acció explicativa que va tenir lloc simultàniament a les 16 de federacions d'arreu de Catalunya. José Zaragoza, Secretari d'organització del PSC, va intervenir a l'acte amb la Federació del Baix Llobregat, a l'Auditori Miquel Martí i Pol (fantàstic per cert).

Podríem destacar frases com: "El votant d'esquerres és incompatible amb la corrupció", "El dia que el votant d'esquerres sigui tolerant amb la corrupció, haurem perdut la batalla, el nostre projecte", "el votant de dreta vota pel seu interès, el d'esquerres vota per convicció, per principis, per canviar la societat; uns interessos que estan per sobre de la llei: ser legal no és ser moral", "Importa guanyar el combat de les idees"... Fantàstic aquest home.

I sí... el Ple va ser el 2 de desembre... que va tenir una llarga durada (fins les 01:45h), i per això no menys interessant... votació en contra dels Pressupostos del Regidor de Cultura, Votació en contra a la Moció presentada per nosaltres sobre la millora de l'accessibilitat de la Biblioteca Pau Vila, etc... El company Ferran Espinosa, fa una molt bona reflexió del Ple... llegiu-lo!!!

Després de tanta insensatesa i hipocresia (la del nostre consistori), ens va anar bé marxar de pont a Forès (a la Conca de Barberà), i visites al Museu del Vidre a Vimbodí, al Monestir de Poblet, dinar de germanor amb els veïns de Forès... molt complet!!!

S'acosta el Nadal... i com ja va sent habitual jo ni m'he adonat!! Adornarem la casa... escriurem la carta als Reis... aix...

Gràcies a totes i a tots per TOT!!!

Petonets i sigueu Feliços!!!

PD: aquí teniu les fotos...


3 comentaris:

Emília Briones ha dit...

Hola! ejem... encara no has fet l'acta de dissabte matí??? gràcies per venir! una abraçada!

Montse Arnan Muñoz ha dit...

Hola companya, salutacions i fins aviat!

paspertu ha dit...

Ei, he passat per aquí i m'he trobat aquest bloc...
Interessant això de la política, tot i que jo no m'hi poso massa...
Encara continues activa?
Fa temps que no escrius!!!