dijous, 29 d’octubre del 2009

COSES...

Moltes coses han passat en aquest temps i últimament no gaire agradables.

Només vull dir que no tots els polítics són iguals. Sóc política en quant a servidora pública. Estic al servei de Molins i disposada a treballar pel projecte al qual represento, el PSC.

Què fem i què vivim com a regidors i polítics?

Per exemple...

Vivim les festes dels barris, les activitats de les entitats, les reunions de les diferents organitzacions, les passejades per Molins, el fer compres per Molins i al cap i a la fi, viure a la nostra vila.

I en aquests últims dies...

Hem fet la Raó del Regidor; hem assistit a les reunions del Grup Municipal que fem un cop per setmana; a les reunions de la Federació del PSC, en el meu cas com a secretària de la Dona de Molins; a la reunió de Molins de Rei Solidària; a les Comissions Informatives prèvies al Ple; a les reunions de joves del PSC; a reunions amb l’equip de Govern i al Ple.

Contant també amb la feina diària i la vida personal.

No només implica feina, sinó dedicació, compromís i voluntat. No només cal ser present, cal ESTAR PRESENT.

Aquí us deixo fotografies d'algunes d'aquestes activitats...











I a mi em compensa. Em compensa poder treballar per Molins, que els vilatans i vilatanes em preguntin pel carrer o em parlin dels seus dubtes, de les seves inquietuds i de les seves vides. Em compensa perquè aprenc, aprenc cada dia i em queda molt moltíssim per aprendre.

I m’agrada Molins de Rei.

I m’agrada el PSC, el seu projecte i la seva gent.

I m’agrada la meva vida, ser colifata i somriure sempre que puc.

Petonets i sigueu feliços!!!


PD: aprofito per agrair i recolzar i felicitar la feina de les companyes i companys secretàries i secretaris de la Dona del PSC, regidores i regidors (sí, Sant Vicenç dels Horts!!!) de Polítiques d’Igualtat.

Gràcies per la oportunitat que m’heu donat de participar en el vostre projecte.

PD2: parlant d’aprendre... molt bona la xerrada d’”estimar la lectura tots junts”... us recomano les activitats que preparen l’AVV de les Conserves!!

1 comentari:

Enrique Garcia ha dit...

Lo que está claro es que si no se tiene vocación no se hace todo lo que hacéis