divendres, 18 de setembre del 2009

Inici de curs, i tot plegat...

Hola a tothom!!

Ja m'estava passant sense escriure eh??? aquí us deixo la Raó de la Regidora d'avui, de moment...

Bon dia,

Què tal tot?

Tornem al curs escolar, al curs polític, al

setembre, al dia a dia, a les pluges i als dies curts, a tornar-nos a trobar, i com no, a la raó del regidor. En aquest cas, regidora.

I malgrat l’estiu, que espero us hagi anat bé, tot continua en la mateixa dinàmica, parlant del Govern Municipal.


Com bé diu el meu company Ferran Espinosa, tot i la crisi que estem patint, tot i que diuen que els ajuntaments no tenen prou recursos... l’ajuntament de Molins de Rei no gestiona bé, treballa al límit i a última hora, improvisant... i tots sabem que passa quan es fan les coses amb preses i a última hora...

Com tenim les obres, JA FETES? Com ha quedat el Carrer Carril? En quin estat es troba el Carrer Rafel de Casanova? Per exemple...


Estem en moments difícils, està clar... hem de posar tots de la nostra part, ho donem per fet... però si no hi ha una bona gestió, res funciona bé.

Els carrers estan bruts, hem escurçat en neteja, i som conscients que hi ha persones que no respecten l’entorn i la convivència i fan encara empitjorar l’estat de la vila.

Per què no es treballa per a que es compleixi amb l’ordenança de convivència vilatana? És a dir, en la norma que regula el comportament del vilatà a la via pública, si embrutem o no, si es pot beure o emborratxar-se al carrer, si es pengen o no cartells on no toca, etc.

De ben segur que tindrem un Molins una miqueta millor. Per què no es gestiona com cal? Que en comptes de tenir 3 Policies Municipals a l’entrada de la Plaça de l’Ajuntament control·lant o informant de qui passa o no, estigui un només i la resta pugui fer una altra feina, no?

Al cap i al fi, MALA GESTIÓ. És això el que volem? És això el que ens mereixem?

Jo, crec que no, i estem treballant per a que deixi de ser així.

I bé, estem a 18 de setembre, a les portes de la Festa Major, només vull dir-vos, que us desitjo una MOLT FELIÇ FESTA MAJOR!

Ben segur que ens veurem!!

I aquí estem... preparant la Festa de la Rosa del proper diumenge, i amb molta feina... que ja és bo!!!

Us torno a dir, que estem a la vostra disposició, que estem al vostre costat. I que tenim un cafè pendent! :)

MOLTS ÀNIMS A TOTS!

Petonets i sigueu feliços!!!