divendres, 25 de setembre del 2009

DE FESTA MAJOR!!!

Hola a tothom!!

Ja ha passat la setmana, estem a divendres i oficialment ha començat la Festa Major d’enguany. Tot un setembre de feina!

El cap de setmana passat, vam assistir a la presentació del llibre de la Pilar Raventós i a la inauguració del carrer Josep Folqué.

I el diumenge va ser la Festa de la Rosa del PSC, com cada any, a la Pineda de Gavà, milers d’amics socialistes ens vam reunir per celebrar aquest dia. I com no podia faltar, Molins també va estar present!




Moltes gràcies a tots!!!

I en aquesta setmana, molta activitat... reunió del Grup Municipal, Comissions Informatives (la setmana que ve hi ha Ple), i actes...

Hem començat un curs que serà dur, i està sent dur. Per diferents qüestions hem hagut de canviar una mica la dinàmica... i jo tinc moltes ganes de que tot torni a la normalitat. Aquestes personetes que ara tenen reptes importants per davant, compten amb totes les meves energies. Petons!!!!

Ja hem inaugurat oficialment la Festa Major, ahir va ser el Pregó... i ja tenim aquí les exposicions, concursos, la cursa de Sant Miquel, el Correfoc i el Corre-cuita del Camell... Molins sortirà al carrer!

També serà un bon moment per trobar amics, per passejar, per divertir-se i per gaudir de bona companyia.

Sempre m’han agradat les Festes Majors, l’ambient del carrer, la gent que hi ha...

Així que només puc desitjar-vos una FELIÇ FESTA MAJOR 2009!!!

Ens veurem oi? Jo us espero...

Petonets i sigueu feliços!!!

PD: us recomano aquest blog: http://ceramicamontseartes.blogspot.com/...

Montse, amiga, fas una feina fantàstica!!!! Mil petons!!