dimarts, 5 de maig del 2009

SEGUIM...

I comencem el mes de maig... i els dies passen, els mesos també i tot està igual...


El malestar i descontent es fa palès entre les molinenques i molinencs, estem ja farts i avorrits.

L'Equip de Govern no dona resposta a les necessitats del Poble. Sí que les condicions actuals són adverses, però tothom és responsable de que les coses es facin millor, no només els altres.


I ja ho vam veure clar en el passat Ple. El Ple Municipal, és un òrgan on es debat PÚBLICAMENT, on es fa pública la gestió del Consistori.

És aquí on tothom, no només els Grups Polítics de l’Oposició, pot demanar explicacions de la tasca de Govern. És aquí, a la Sala de Sessions, on qualsevol veí de Molins pot dir la seva. I és per això que SEMPRE que el Grup Municipal Socialista pregunta, demana explicacions, reclama respostes, SEMPRE ho fa PER TOT EL POBLE de Molins de Rei.


És al Ple Municipal on el Grup Municipal Socialista fa públic que NO està d’acord amb la reducció del servei de recollida d’escombreries, GENS d’acord. En vista de l’estat dels carrers i dels contenidors, podem preveure com estarà el poble d’aquí unes setmanes.

I si li sumem que ara hi haurà recollida d’escombreries dilluns al matí, ja em direu com estarà el poble de trànsit (gent que va a la feina, nens a les escoles, etc...), més problemes de MOBILITAT, tan necessitada d’un Pla que reguli i l’adeqüi les necessitats de Molins de Rei.

I és al Ple Municipal on el Grup Municipal Socialista va fer públic que el contracte de l’empresa que gestiona la deixalleria estava exhaurit. Que fa 2 anys que està donant el servei sense contracte. És legal això? És això el que Molins es mereix?

Sense comentaris...

Bé, seguirem treballant, fent control de la gestió del Consistori i proposant les millores per Molins de Rei.


Petonets i sigueu feliços!!




PD: seguim... i ara és moment de primavera, de sol, de llum, de regals, de festes, d'actes, de terracitas, d'amics, de paellas, de missatges, de facebook, de web, de reunions, de dinars, de despentinar-se, de riure...