dilluns, 3 de març de 2008

DIA 8

Us poso al dia, disculpeu-me que no hagi escrit!!!El dissabte passat, vam anar al Barri del Canal a fer Campanya, repartint globus, caramels, les bosses amb el vot i la propaganda.... vam aprofitar per xerrar amb els veïns (i amics) i vàrem gaudir d’una bona estoneta.
Després ens vam acostar per la Casa d’Andalusia, que celebrava el dia de la seva comunitat, música i ball a la pista central dels baixos Incresa, bona estrena (per fi).


A primera hora de la tarda, em vaig passar pel camp de futbol Josep Raich, per veure el partit de les l’equip femení del Molins (que està a segona catalana) jugaven contra el Sant Feliu i van guanyar 8 gols a 1. És clar que jugaven en superioritat de condicions, les noies de Sant Feliu eren només 8. És una llàstima, que s’ha de potenciar l’esport entre tots els àmbits, edats i gènere... que les noies jugaven molt bé, i jo vaig divertir-me en bona companyia.

I a la nit, temps d’oci, anar a sopar per Barcelona i sortir una miqueta amb les amigues. Ja us explicaré quan fem el cafetó.


Desconnectar una mica també va bé!!!Apa, seguim el diari...