dijous, 10 de gener del 2008

ELECCIONS GENERALS

Us escric el correu que he rebut d'un company del PSC de Sant Pere de Ribes - Roquetes, fent reflexió:


"La legislatura que ara acabem ha estat molt dura. Molt dura per a nosaltres com a socialistes i com a partit de “Gobierno” i, també ha estat molt dura per a nosaltres com a ciutadans.

Que el PP ha intentat corrompre l’acció del Govern de Jose Luis Rodríguez Zapatero no es cap novetat. Durant quatre anys han posat pals a les rodes a la política empresa des del PSOE. I ara que estem a les portes d’una nova convocatòria electoral els militants del PP estan més motivats que mai, per a “recuperar allò que creuen els hi van treure el 2004”, i que en realitat van perdre per l’acció democràtica del vot.

Tots sabem que els ciutadans i les ciutadanes que vàrem votar en aquelles eleccions, a qualsevol opció política, ho vam fer des de la maduresa i des de la reflexió.

En aquests quatre anys que ara acabem, sembla que ja ningú se’n recordi que dies abans del malaurat atemptat de Madrid, els diaris parlaven d’un empat tècnic, i per tant qualsevol cosa podria passar el dia de les eleccions.

La història de les confrontacions electorals a Espanya ens diu que els votants del PP són molt fidels i fan guanyar unes eleccions amb 10,3 milions de vots (març del 2000) i perdre-les amb 9,7 milions de vots (març del 2004). Una diferència de 500.000 amunt o avall.

Això ens dona mol poc marge de vots als socialistes i ens ha de fer estar alerta per a mobilitzar tot l’electorat d’esquerres i en particular el socialista.

Durant el tram final d’aquesta llarga campanya electoral, que hem viscut durant quasi quatre anys, hem de posar de la nostra part per a acabar de connectar amb els votants, els hem de dir clarament que el seu vot importa, que es cabdal per a continuar construint, entre tots l’Espanya del segle XXI que tots volem.

Els hem de fer saber que sí que és molt important qui governi a “Espanya” pels interessos generals del país i particulars de Catalunya.

Una Espanya amb un govern socialista, és una Espanya forta i capaç d’enfrontar-se als reptes que el futur ens deparen com a país.

I a més un bon resultat del PSC a Madrid, vol dir que la nostra veu tindrà més poder de decisió sobre les polítiques a aplicar en el conjunt d’Espanya i a Catalunya.

Tots sabem que el proper dia 9 de Març nosaltres ens juguem molt, però qui veritablement està en joc és el model d’Espanya que volem i amb el país no s’hi juga.

Vinga, força i endavant."


Hèctor... trobo a faltar les nostres tertúlies... Gràcies!!

I un company de la blogsfera ens recomana "Proyecto 80%", un blog que intenta mobilitzar el vot progressista. Interessant...

Bé, bona nit a tothom.


Demà més.


Petonets i sigueu feliços!!!

1 comentari:

Toni Soler ha dit...

Buena iniciativa la del 80%, saludos.