divendres, 5 d’agost del 2011

VACANCES!!!!

Hola a tothom!!!

Ja estem aquí!!

Masses dies i masses mesos... bentrobats!!!

Com esteu? Molts de vacances oi? Jo ja les oloro... (em queden hores!!!), i pensant en els últims dies...

Han estat molt intensos, mooolt!.. d’horaris de bojos, de sortir de casa a una hora i no saber quan arribar, de contractures, de reunions (i encara falten) amb entitats, visites a les escoles, molta informació, moltes respostes per donar i decisions per prendre.

Tenim molta feina per fer i molt per APRENDRE.

I és una perspectiva que tot i semblar que pot espantar, m’agrada. Treballar de valent pels molinencs i molinenques, per tots nosaltres. Per dur a terme el CANVI A MILLOR. I ho estem fent.

I no seria possible sense la feina dels treballadors de l’Ajuntament. Al cap i a la fi són qui porten a bon lloc les nostres decisions. I en el meu cas, alguns han rebut milers de mails, de preguntes i de peticions. Moltes gràcies!!!

Ah! Que l’equiPAZo és VITAL per a nosaltres eh? Arribeu on nosaltres no arribem, ens poseu al dia i sou un canal d’informació molt i molt important. I sobretot esteu al nostre costat. AMUNT!!!!!!

Queden ja minuts, les vacances truquen a la porta.

Dies de descans, i també d’agafar forces i carregar piles per la tornada. Que hem de continuar molts dels projectes que hem engegat en aquests dies i més que vindran!!!

Pd. També hem celebrat cumples, bodes i trobades!
Pd2. VISCA EL WHATSAPP!!!


Us deixo un vídeo estiuenc... total!!!

Petonets i sigueu feliços!!