divendres, 25 de març del 2011

LA FESTA DEL CANVI

Hola família!!

Com esteu?

Jo liada... ja sabeu... amb mil entrades a meitat per a publicar al blog... QUIN DESASTRE!!

Demà es presenta la candidatura del PSC de Molins de Rei a les properes eleccions municipals.

Demà es presenta l’equip que acompanyarà a Xavi Paz en el seu camí cap al CANVI A MILLOR.

Fa 4 anys, us en recordeu? La presentació es va fer més tard, el 21 d’abril. Al mateix lloc. I amb les mateixes il·lusions, les mateixes ganes de treballar per Molins de Rei, les mateixes emocions, el mateix compromís.

Porto 4 anys de regidora, i aquest he tingut la oportunitat de viure de l’activitat de la Vila, de saber de la feina de molts molinencs i molinenques que si no hagués estat pel càrrec institucional, abans m’hagués passat més desapercebuda. He viscut les festes dels barris, de les entitats, del poble des d’un altre punt de vista, i a més i com sempre, al 100%. He conegut a veïns i veïnes entranyables, persones fantàstiques que m’han obert en molts ocasions, casa seva i fins i tot el seu cor. Gràcies a tots ells per donar-me aquesta oportunitat.

Entrar dins del projecte del PSC de Molins de Rei, també m’ha donat la oportunitat de treballar per a un objectiu il·lusionant i emocionant: millorar Molins de Rei. En aquests 4 anys en l’oposició, he pogut veure i viure com el meu poble seguia perdent oportunitats, seguia empitjorant en qualitat de serveis i al cap i a la fi, qualitat de vida.

I ara, 4 anys després, se’ns posa davant una altra oportunitat de fer que les coses canviïn. En menys de dos mesos tenim les Eleccions Municipals. I treballarem més encara per a que Molins de Rei tingui l’Alcalde que es mereix, que el porti a munt i endavant!!

Estic contenta sí...

I no vull deixar de dir-vos, i segur que m’heu sentit més d’una vegada... a l’entrar a formar part del projecte PSC de Molins de Rei, no tan sols he pogut gaudir de la vila, viure-la i treballar per ella, sinó que a més a més i no menys important... he conegut a persones meravelloses que estan al meu costat. Vosaltres ja sabeu qui sou... i us dono les GRÀCIES per estar.

Demà a partir de les 17:00h comença la FESTA DEL CANVI. A l’Alfons XIII, estarem una estoneta junts i coneixerem l’equip de Xavi Paz per a guanyar les properes eleccions. L’equip del canvi. L’equip de la il·lusió. L’equip del compromís.

Estic sensiblera eh??? Us he posat l’enllaç del post de fa 4 anys... mare meva!!! Com passa el temps.

Ens veiem demà!!!!!

I sobretot... PETONETS I SIGUEU FELIÇOS!!!!