dimarts, 19 d’abril del 2011

Arribats a Setmana Santa... la PRE-campanya s'acaba!!!

Hola a tothom!

Què tal tot? Esteu bé?

Nosaltres ja en marxa, com molts altres companys d'altres municipis... Ja és precampanya, encara que jo diria campanya sencera. Almenys pels mitjans i comportaments d'algunes forces polítiques sembla que queda una setmana pel 22 de maig.

Doncs no... encara no.

Nosaltres seguim com sempre, fent la nostra feina, treballant per Molins de Rei, sempre en positiu, tenim la voluntat que Molins de Rei pot millorar, que la qualitat de vida (i per què no, de vila) que ens mereixem no és la que tenim, i que el canvi a millor és possible.


Seguim amb els Toc-Toc, els Dissabtes (i dies que siguin) Roigs, els actes i sobretot.. SEGUIM FENT FEINA!















D'actes uns quants... Ja hem fet la presentació del nostre alcaldable: Xavi Paz; la Festa del Canvi on es va presentar la Candidatura i la Conferència del Programa del Canvi, la presentació del nostre programa Electoral. La nostra proposta EL BON GOVERN.


Què penso? que no ens agafa de nou la feina, que estem visitant els Barris (com fins ara), parlant amb els veïns (com fins ara), explicant la nostra posició i manera de fer (com fins ara)... Estar en Campanya suposa figures predefinides com el Porta a Porta, els actes públics, l'enganxada de cartells, etc., que s'afegeixen a l'activitat que ja fem DIA a DIA!!!















I estic contenta de participar-hi, perquè estant al carrer, parlant amb la gent, participant de les seves activitats, ens adonem de que ho estem fent bé, que és hora d'un CANVI, del CANVI A MILLOR, de treballar amb un BON GOV
ERN. De portar a Molins de Rei al lloc que es mereix.

Aquesta Setmana Santa seguim amb el Toc-Toc, i celebrem també el Sant Jordi!!!

Us desitjo una Bona Pasqua, que descanseu i que si marxeu, ens veiem a la tornada, i si no, ens veiem a la Diada (rodolí!!!)

Petonets i sigueu feliços!!!

PD: us deixo unes declaracions de Xavi Paz sobre la Presentació del Programa Electoral