Arròs negre
4 persones. 45 minuts
Ingredients:
- 400 g. d’arròs de gra normal
- 500 g de sípies petites (reservar totes les tintes)
- 100 g de cebes
- 1 pebrot verd
- 250 g. de tomàquets madurs
- 3 grans d’all
- 2 dl. d’oli
- julivert
- 1 1/4 d’aigua/ fumet de peix.
- sal
Preparació:
- Netegeu les sípies, separeu i reserveu les tintes, trossegeu-les.
- Escalfeu oli en una cassola de terrissa. Quan sigui calent, sofregiu-hi la sípia trossejada.
- Quan la sípia hagi pres una mica de color, afegiu-hi la ceba tallada fina, deixeu daurar un xic i poseu-hi els alls picats, tot seguit el pebrot trossejat i, passat un moment, els tomàquets; removeu i deixeu que tot plegat agafi un color una mica fosc, però amb compte que no es cremi.
- Quan tot estigui ben sofregit, afegiu-hi l’aigua calenta i tapeu; deixeu coure durant uns dotze minuts.
Aquesta es una de les versions de la recepta... Però el nostre Bulli particular... no ha de tenir enveja de les "estrellas michelín"... jejeje... Boníssim!!
1 comentari:
Ànims,que segur que el que cuineu vosaltres ens agrada molt més que el que ens ham posat a taula fins ara, i fa uns anys que no païm bé.
Una veïna del Barri del Canal, o millor dit, de la Incresa ( o del que queda d'ella)
Publica un comentari a l'entrada