dilluns, 14 d’abril del 2008

CAP DE SETMANA: NOU GOVERN i més coses...

Hola a tothom!


Des de divendres que tenim President, i des de dissabte que sabem qui serà el Nou Equip de Govern, els nous Ministres. Més dones que homes, una aposta innovadora, un reordenament de matèries dins dels Ministeris i dues noves carteres: Innovació i Desenvolupament i Igualtat, amb dues dones al davant.



En aquesta nova Legislatura, tenim la primera dona al cap del
Ministeri de Defensa, la Carme Chacón, la nostra candidata pel PSC i una persona capaç de fer la seva feina molt ben feta tal i com ja es va veure a l’anterior mandat.

En aquest
Nou Govern ja no és tan important el número de dones i d’homes, si no el paper que fa cadascú. Per exemple, tenim El reformat Ministeri de Treball i Immigració amb l’ex alcalde d’Hospitalet Celestino Corbacho, el nou Ministeri d’Investigació i desenvolupament amb Cristina Garmendia al front, i el nou (i encertat) Ministeri d’Igualtat, amb la Ministra més jove de la història de la democràcia, la Bibiana Aido. Que ha declarat que ha de lluitar per un país més igualitari, on les quotes de justícia social siguin més grans i que per això homes i dones hem de ser iguals en drets, en oportunitats, i no podem tolerar que morin dones cada setmana.

Un gran pas endavant.

I aquí, el dimecres s’aprova al Ple del Parlament de Catalunya el Projecte de Llei dels Drets de les Dones per a l'eradicació de la Violència Masclista. Fet que deixa clar que s’està treballant per posar fi a aquest gran problema.

Nosaltres des de l’Agrupació del PSC de Molins de rei, organitzem una xerrada sobre la visió de la violència de gènere des del punt de vista policial, aquest dijous a dos quarts de vuit a Ca n’Ametller, ja ho sabeu oi? La primera d’un cicle de debats-conferències sobre aquest tema.


I tot en un cap de setmana on va ploure (per fi)... on la platja estava humida i neta, on hi havia cafès de pau abans de la guerra, on el cul de sac estava més ple del que semblava, on els aniversaris es compartien (Ron, felicitats!!!)...

Ens espera una setmaneta de feina, ens anirem veient. Per berenar o per fer un cafè...

Bé macus... petonets i sigueu feliços!!!

Les miques del mirall, desnivellades, reflectien les coses tal com eren?...